| | |

Er det tid til en efterårsoprydning i regnskabet?

Efteråret er den perfekte tid til at få styr på virksomhedens regnskab, så du går ind i årets afslutning med et klart overblik. Med e-Regnskabs automatiske bogføringsfunktioner og effektive håndtering af bilag, kan du nemt rydde op i regnskabet og spare tid. Her er en guide til, hvordan du bruger e-Regnskab til en  

1. Automatisér din bogføring med strømlinede processer.  

Automatisering er nøglen til at spare tid og undgå fejl i regnskabet. Med digitale systemer såsom e-Regnskab, får du strømlinet dine processor med automatisering.  

E-Regnskab har skabt en bogføringsrobot, som automatiserer store dele af hele din bogføringsproces. Bogføringsrobotten i e-Regnskab automatiserer bogføringen ved at indlæse og kategorisere bilag automatisk. Den aflæser information fra fakturaer og kvitteringer, matcher dem med transaktioner og bogfører dem korrekt, hvilket sparer tid og minimerer fejl i regnskabet. 

Foruden vores bogføringsrobot, kan du overveje at sende e-Faktura, fremfor de tidligere brugte og papirtunge fakturaer. E-Faktura sender fakturaer digitalt direkte mellem afsender og modtager via et standardiseret format, hvilket automatiserer og forenkler faktureringsprocessen. 

2. Få styr på bilagene 

Rod i bilagene kan give hovedpine, gør det derfor enkelt at holde styr på dem 

I e-Regnskab får du én samlet indbakke. Det betyder at alle dine bilag samles ét sted, så du altid har overblik over, hvad der mangler at blive bogført. Med vores ét kliks bogføring og godkendelsesprocedure, gør du det endnu nemmere at få alle bilag automatisk godkendt. Det betyder ingen hovedpine og at ingen kvitteringer falder igennem systemet. 

3. Afstem bank og få penge i kassen 

Gør det let at afstemme din økonomi ved at integrere med din bank og fakturastyring i dit regnskabssystem.  

I e-Regnskab har du din egen bankrobot. Bankrobotten henter banktransaktioner fra alle danske banker i realtid, eller dagligt efter dit behov. Herfra bogfører og udligner robotten dine data. Med det overblik kan du skabe en effektiv fakturastyring, hvorfra rykkere kan sendes automatisk. Det sikrer at du, får alle dine penge i kassen inden årets udgang. 

4. Få et økonomisk overblik i realtid 

Sørg for altid at have et opdateret billede af din virksomheds økonomi. 

Via e-Regnskabs dashboard kan du nemt udtrække rapporter over din virksomheds balance, indtægter og omkostninger. Det hjælper dig med at tage velinformerede beslutninger for årets sidste måneder. 

5. Planlæg fremad med fuldt overblik 

Brug efteråret til at forberede dig på det kommende regnskabsår. 

Med de automatiske rapporter fra dashboard i e-Regnskab kan du nemt planlægge næste års budget baseret på dine nuværende tal. Sørg her for, at du er klar til årets skatteindberetning, og brug e-Regnskab til at holde styr på momsindberetninger og skattemæssige fradrag.  

Pssst… Du kan med fordel drage nytte af e-Regnskabs momsrobot. Denne laver momssandsynliggørelse i realtid. 

Med e-Regnskabs smarte funktioner kan du hurtigt og effektivt rydde op i regnskabet og sikre, at din virksomhed er klar til årets afslutning. Automatisér, organiser og få styr på økonomien, så du kan gå det nye år i møde med ro i sindet. 

Tag kontakt til vores rådgiver Anders Sjøgren. Så giver han dig en gratis og uforpligtende rådgivning om effektivisering via e-Regnskab.   

Ligende artikler