|

Hvad er en aftale

det er dit system til generering af dine indtægter

En aftale kaldes ofte et projekt, en sag, et timesagssystem. Vi kalder det en aftale

En aftale kan bruges til salg af nogle ydelser eller salg af nogle produkter, eller en kombination af begge.

En aftale medfører at der skal skrives en faktura på et tidspunkt. Faktureringen kan være en aconto fakturering eller det kan være en slutfaktura.

Aftaler kan være på basis af et tilbud om en bestemt ydelse, men det også være en aftale om, at levere løbende ydelser til en aftalt timepris, plus eventuelt nogle materialer med en aftalt avance procent.

Hvad er en aftale

På aftalen kan du arkivere dine dokumenter så du har styr på dit revisionsspor, men også du har du har dine dokumenter samlet et sted i relation til din aftale. De dokumenter som du kan arkivere, at billeder, som er taget med mobilappen. Det kan også være mødereferater. Det kan være kontrakter. Ja det kan være alt.

Der kan laves kvalitetssikringsskemaer på en aftale, for at sikre at kvalitetsdokumentationen er i orden.

Du kan planlægge dine medarbejderes arbejde på en sag og hvem som skal arbejde på sagen. Denne planlagt tid fremkommer på medarbejderens mobiltelefon og medarbejderens kalender. Når medarbejderen har udført det planlagte arbejde til den planlagt tid, så skal medarbejderen blot godkende tidsregistreringen. Det gør tidsrapporteringen mere effektiv og mere sikker, Herudover sikre vi, at to personer i virksomheden ikke laver samme arbejde dobbelt.

Hvis en aftale løber over længere tid, vil der komme mange transaktioner på en aftale i form af indkøb af materialer og tidsregistrering. Derfor har vi et overblik, som for mange kan være ganske gavnligt. På selve aftalen kan du også sorterer i data, så du får dine transaktioner i kategorier.

Vil du vide mere?

Få yderligere overblik over lovgivning til, hvordan du kommer i gang og funktionalitet i
e-Regnskab i vores Spørg og få svar sektion.

Lignende indlæg