100 % digital virksomhed
|

Er dit virksomhedsregnskab 100% digitalt eller semidigitalt

Mange virksomheder har et semidigitalt regnskab og ved ikke at det er muligt at få et 100% digitalt virksomhedsregnskab.

Virksomhederne opnår ikke det fulde potentiale eller den fulde besparelse, hvis virksomheden vælger en semi digital løsning frem for den helt digitaliserede.

Robotter kan styre virksomhedens økonomi

Er du helt digitaliseret kan robotter hjælpe dig med at styre din virksomhedsøkonomi. I e-Regnskab har vi i dag 3 robotter, nemlig

  • Bogføringsrobot
  • Bankrobot
  • Momsrobot

I e-Regnskab har du din egen bank

Fuld digitaliserede virksomheder har sin egen bank i sit regnskabsprogram. Det betyder store lettelser i den daglige drift af din virksomhed.

Nemmere momsindberetning

Momsindberetning er med vores momsrobot blevet meget nemmere og momsrobotten kontrollerer momsberegningen realtime året rundt. Indberetningen foretages direkte til SKAT og betalingen foretager du i din egen bank i dit e-Regnskab.

Grafik giver overblik

Som digital virksomhed har du tørre tal, ligesom alle andre, men i e-Regnskab har du mulighed for at få dine tørre tal præsenteret som grafer og lagkager. Det giver bedre overblik og indblik.

Vores sikkerhed er din sikkerhed

Når alle virksomhedens data er digitale, bliver virksomheden 100% afhængig af, at data er tilgængelige og ikke forsvinder. Ingen virksomheder kan tåle at miste sine data.

I e-Regnskab har vi dine data på 4 forskellige lokationer og en af lokationerne er hacker sikret.

Med den nye bogføringslov koster det at miste sine data. Faktisk helt op til 1,5 mio., hvis virksomheden omsætter over 100 mio. kr.

Du kan læse mere om ovenstående på Børsen:
borsen.dk/advertorial/er-dit-virksomheds-regnskab-100-digitalt-eller-semidigitalt

Vil du vide mere kontakt vores salgschef Anders Sjøgreen

Lignende indlæg