Vil du gerne have dine data sikret opbevaret
|

Vores sikkerhed er din sikkerhed

Som kunde på et digitalt standardbogføringssystem, er du 100 % afhængig af, at dit bogføringssystem har høj grad af IT-sikkerhed.

I e-Regnskab tager vi dette ansvar meget seriøst, og derfor har vi udviklet en sikkerhedsmodel, som indbefatter følgende:

Drift miljø

Du kommer ind i vores drift miljø hver gang, du arbejder i e-Regnskab.

Spejlet miljø

Alle transaktioner og bilag fra drift miljøet spejles til et spejlet miljø, så vi har dine data dobbelt på to forskellige fysiske lokationer

Backup miljø

Alle transaktioner og bilag kopieres løbende til vores backup, som ligeledes placeres på en anden fysisk lokation end drift og spejlet miljø.

Hackersikret miljø

Vi har et hackersikret miljø, som ikke kan tilgås af nogen, bortset fra nogle få udvalgte hos os.

Hvis den værst tænkelige katastrofe skulle indtræffe, starter vi op igen med udgangspunkt i vores hackersikrede løsning.

Krypterede bilag og krypterede forbindelser

Når du arbejder i e-Regnskab, sker det i krypterede forbindelser.

Alle dine bilag i e-Regnskab er krypteret, og vi har over 30 millioner krypterede bilag på 4 forskellige lokationer, det vil sige 120 millioner i alt.

Vi kan kryptere ca. 1 mio. bilag i timen, så der er også plads til dine bilag.

Dine data er mere vigtigt end din bil eller din computer

Vi er klar over, at vi har et meget stort ansvar for dine data, og derfor har vi bygget ovenstående sikkerhedssystem, så både vi og du kan sove godt om natten.

Mister en virksomhed sine data, lukker de fleste virksomheder. Derfor bør du fokusere på, hvor dine data er, samt med hvilken sikkerhed dine data er opbevaret.

I øvrigt er det efter bogføringsloven dit ansvar, at der er adgang til dine data, og bøderne for ikke have sine data er meget store, helt op til 1,5 mio.  

Vil du vide mere kontakt vores salgschef Anders Sjøgreen

Lignende indlæg