Din egen bank i dit eget regnskabsprogram
|

I e-Regnskab har du din egen bank

Et regnskabsprogram med en indbygget bank. Det er, hvad du får med e-Regnskab.

Din bank i e-Regnskab er fuldt integreret med din rigtige bank, og du kan, og du skal klare alle dine betalinger direkte fra e-Regnskab.

Betalinger

Når du har godkendt en købsfaktura, skal du efterfølgende godkende, at denne faktura må betales. Dette gør du i din bank i e-Regnskab, og med et enkelt klik overfører du en eller mange betalinger til din rigtige bank.

Betalingen kræver 2 faktor godkendelse.

Der skal ikke indtastes nogle informationer i forbindelse med betalingerne. e-Regnskab har alle informationerne på forhånd.

Opdatering af din bogføring

Vores bankrobot sørger for, at du altid er opdateret ved, at e-Regnskab henter realtime eller på daglig basis dine transaktioner i din rigtige bank, og bogfører disse transaktioner automatisk i dit økonomisystem.

Vi er det økonomisystem, som har flest kald hos BankConnect, og er ligeledes den virksomhed, som overfører de største beløb.

Integrationen med BankConnect, Danske Bank API og Nordea API er bygget på grundlag af software, som er udarbejdet af bankerne og med den sikkerhed, som kræves af bankerne.

Har en virksomhed behov for at udføre transaktioner, som genereres på grundlag af et internt bilag, så kan det opsættes i e-Regnskab, så det også kører 100 % automatisk.  

Vil du vide mere kontakt vores salgschef Anders Sjøgreen

Lignende indlæg