Hallerup Karriere

Karriere hos HallerupNet

Her vil løbende blive vist de ledige stillinger vi tilbyder hos HallerupNet og e-Regnskab.  

Få et indtryk af os på Om os siden.

Fandt du ikke det rette stillingsopslag er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. Vi er altid på jagt efter talent.

Skriv til os på job@hallerup.net med lidt om dig selv, og hvorfor du ser dig selv få en karriere hos e-Regnskab.

Har du bred erfaring med regnskab, er du digitalt og teknisk velfungerende, og drømmer du om at udvikle dig endnu mere inden for digital regnskabs- og økonomistyring? Så har du den profil vi søger!

Kunne du tænke dig at arbejde i en digital virksomhed med alsidige opgaver, hvor du “Ejer kunden” og styrer dem sikkert i havn med deres nye økonomisystem? Så er vi måske det perfekte match!

Vi har travlt og får mange nye kunder, hvorfor vi har brug for endnu en regnskabskonsulent.

Det er vigtigt, at du har et højt udviklet konsulent-gen og kan rådgive virksomhedsejere og andre om, hvordan de skal drive deres virksomhed regnskabsmæssigt i e-Regnskab. Ligeledes ser vi også helst, at du har nogle års erfaring inden for regnskab, økonomistyring og/eller revision.

ET SOFTWARESYSTEM DER AUTOMATISERE OG DIGITALISERE ARBEJDSGANGEN

Vores system ’e-Regnskab’ er fremtidens regnskabs-, løn- og sagssystem – og det er også dette system, du kommer til at arbejde med hver dag i din regnskabsproces. Men bare rolig, vi skal nok oplære dig løbende.

Vores salg foregår i dag i stor udstrækning ved, at eksisterende kunder anbefaler vores software til andre virksomheder. Det er den absolut bedste anbefaling, et produkt kan opnå. Nu vil vi gerne have, at endnu flere virksomheder kender e-Regnskab og Hallerup. Det sker kun med et godt arbejde i forbindelse med implementeringen og god professionel rådgivning i hverdagen.

FREMTIDEN ER ET DIGITALT STANDARD BODFØRINGSSYSTEM

Alle 426.000 virksomheder i Danmark skal på sigt have et Digitalt Standard Bogføringssystem.

Mange virksomheder har det allerede, men de ved ikke, at man få fået noget som er endnu mere smart end det de har i dag.

Det skal du være med til at ændre.  

Din fremtid som regnskabskonsulent hos os, er fyldt med masser af udviklingsmuligheder.

E-REGNSKAB ER BARE SMART

Vi har en bogføringsrobot, en bankrobot, en momsrobot og arbejder på andre robotter, som gør hverdagen mere automatisk, smart og nem for vores kunder og for os selv.

Det vigtigt at disse budskaber kommer ud til omverden på den rigtige måde, så virksomhederne forstår hvorfor de skal vælge e-Regnskab fremfor noget andet.

SOM REGNSKABSKONSULENT ER DINE OPGAVER

  • Daglig kontrol af dine kunder
  • Årsafslutningsdokumentation for dine kunder til revisor.
  • Rådgivning om hvordan kunderne regnskabsmæssigt anvender e-Regnskab i hverdagen.
  • Deltage i den regnskabsmæssige opstart af kunder på e-Regnskab.
  • Kundemøder og undervisning via Teams

Du bliver en del af et mindre team som hjælper dig med at komme i gang.

TID TIL FORDYBELSE OG PLADS TIL FLEKSIBILITET

Hos Hallerup ved vi, at det er vigtigt at investere i vores medarbejderes trivsel og udvikling. Derfor får du god mulighed for fordybelse og fleksibilitet.

Vi ved også at fritid og familie er vigtigt. Derfor har vi politik om at overarbejde ikke er velset. Vi har flexordning, så hvis en opgave kræver ekstra timer, skal disse timer afspadseres på et andet tidspunkt.

Derudover tilbyder vi Københavns bedste frokostordning og mulighed for at arbejde hjemmefra, afhængigt af dine behov– men vi sætter selvfølgelig pris på at vi mødes på kontoret, så vi i fællesskab kan dyrke hinandens inspirerende faglighed og gode sammenhold.

Hos Hallerup får du 50 nye kollegaer med meget forskellige baggrund, kvalifikationer og uddannelse. Du får derfor rig mulighed for sparring i din hverdag her på kontoret.

REGNSKABSKONSULENT MED HØJ GRAD AF UDVIKLINGSMULIGHEDER

e-Regnskab udvikler sig konstant, og du skal være helt opdateret.

Udviklingen omfatter både hvordan kunderne anvender e-Regnskab i hverdagen og inden for automatisering, robotter og regnskabsmæssig behandling. Kunderne forventer, at du er skarp og opdateret.

Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring inden for regnskabs- og/eller økonomistyring.

Vi ser gerne, at du har en højere uddannelse, som kunne være

  • HD i regnskab
  • HD i økonomistyring
  • Cand. Merc. Aud.
  • Cand. Merc. I økonomistyring
  • Eller stilsvarende uddannelse

Du skal være pædagogisk i din personlighed, din kommunikation og din fremtoning, så du kan tale med alle typer af mennesker og kunder.

Din erhvervserfaring og din erfaring som konsulent er afgørende for stillingen.

Det kan tænkes at du i dag arbejder som konsulent, med mange nye opgaver som alle sammen kommer samtidig. I dette job vil du arbejde med de samme kunder året rundt og uden kronisk overarbejde.

ER DU KLAR TIL AT TAGE det NÆSTE SKRIDT I din KARRIERE?

Send din ansøgning og dit CV som PDF til job@hallerup.net hurtigst muligt. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Teamleder Christian Olesen på telefon +45 61 20 21 28

Vi holder løbende samtaler.

Her bor vi

Christianhavns-Kanal
Christianshavns Kanal

mød den som ansætter dig

Christian Olesen
Regnskabskonsulent Teamleder  
E-mail: co@hallerup.net
Telefon: +45 61 20 21 28