Det bedste værktøj når pengene skal tjenes
|

Det er med aftaler i e-Regnskab, at du tjener dine penge

Det er i hverdagen, at du tjener dine penge, og derfor skal du have styr på din hverdag, og har du det, så viser alle undersøgelser, at sandsynligheden for, at du tjener mere, er markant større end, hvis du ikke har styr på din hverdag.

Realtime opdateret og digitalt

Aftale systemet i e-Regnskab er unikt, og giver dig værdifuldt overblik som indblik i din hverdag. Årsagen til dette er, fordi dine købsfakturaer samt dine medarbejderes tidsforbrug kommer ind på dine aftaler realtime.

Budget

Du kan lave et budget på en aftale, så du har noget at styre efter. Du kan også lave dit budget i forbindelse med, at du udarbejder dit tilbud og bliver dit tilbud til en aftale, konverteres dit budget til den nyoprettede aftale.

Fakturering

I aftaler kan der foretages aconto fakturering, slutfakturering og procentfakturering, helt afhængig af, hvad der er aftalt på din aftale.

Dokumentation

Det er muligt at dokumentere sit arbejde med billeder fra e-Regnskab appen og eller opbevare andre dokumenter, som er en del af dit grundlag for at gennemføre din aftale.

Kvalitetssikring

Processen kan afsluttes med et kvalitetssikringsskema (KS-skema) efter de regler og standarder, som din virksomhed er omfattet af.  

Planlægning

Du har i e-Regnskab et planlægningsmodul, hvor du kan følge dagens handlinger, men også handlingerne i morgen eller i næste uge.    

Vil du vide mere kontakt vores salgschef Anders Sjøgreen

Lignende indlæg