|

Bogføring sker automatisk

du skal som virksomhedsejer ikke bogføre – det skal systemet gøre for dig.

Er det virkeligt muligt – JA det er muligt.

e-Regnskab er bygget ud fra et grundprincip om, at bogføring skal ske automatisk.

For at dette har været muligt er der flere betingelser som skal være opfyldt.

Vi har samlet masser af data sammen over de sidste mange år. Det er nødvendigt med masser af data for at man kan bygge en bogføringsrobot.

Da vi fik mulighed for at koble op på BankConnect og dermed få adgang til 63 banker, byggede vi samtidig en bankrobot, som håndterer ikke kun importen, men også bogføringen og udligningen automatisk.

Når en salgsfaktura godkendes, så bogføres den automatisk. Det er ikke særligt unikt. Det kan de fleste økonomisystemer.

Bogføring sker automatisk

Når en virksomhed godkender en købsfaktura, er den konteret af vores bogføringsrobot og allerede klar til betaling. I forbindelse med godkendelse bliver den bogført og lagt til betaling i banken.

Udlæg, lønninger, rykkere og alle andre bilag bogføres ligeledes samtidig med godkendelsen.

Der hvor e-Regnskab er unikt i forhold til alle andre bogføringssystemer er, at vi har en bogføringsrobot. Det er der ingen andre som har.   

Vi anvender det udlignede bogholderis princip i e-Regnskab. Det gør, at bogholderiet giver bedre overblik og indblik. Det giver ingen mening at kigge på transaktioner som er betalte og dermed at kæden af handlinger er afsluttet. Bogføringsloven kræver at det ikke er muligt at slette posteringer. Vi sletter dem ikke – vi skuler dem så brugeren ser det som de har brug for at se og ikke mere.

Vil du vide mere?

Få yderligere overblik over lovgivning til, hvordan du kommer i gang og funktionalitet i
e-Regnskab i vores Spørg og få svar sektion.

Lignende indlæg