Kom godt i gang

Er du interesseret i at høre mere om e-Regnskab, fremviser vi det gerne ved et personligt møde i din virksomhed. Her hører vi om dine forretningsgange, og vi gennemgår systemet med dig. Oftest behøves mere end et møde. Det er meget vigtigt for os, at du og din virksomhed også er villige til at ændre i arbejdsgange og procedurer. Vi sikrer os, at du har tænkt over de ændringer, der skal ske i din virksomhed. Det er afgørende for os, vi har kunder, som har glæde af systemet — det er ikke alene det bedste for dig, men afgørende for os. e-Regnskab fungerer kun som et samarbejde.

Hvem bruger e-Regnskab?

e-Regnskab bruges af et par hundrede forskellige mindre og mellemstore virksomheder. Der er mange virksomheder fra håndværksbranchen, men også privathospitaler, reklamebureauer og konsulentvirksomhed. Der er stor forskel på, hvilke dele af e-Regnskab forskellige brancher sætter mest pris på.

Hvad koster e-Regnskab?

Vi påstår, du kan spare 30 % ved at bruge e-Regnskab. Vi udarbejder gerne et tilbud til dig baseret på en række informationer om din virksomhed. Primært drejer det sig om antallet af transaktioner – dvs. indgående bilag såsom købsfakturaer, udlæg mm. Og udgående bilag som salgsfakturaer, rykkere, lønsedler.

Hvordan kommer jeg i gang

Kontakt vores salgschef Anders Sjøgreen for at aftale et møde. Vi kommer gerne ud og præsenterer e-Regnskab for dig og din virksomhed. Det er vores erfaring, at første præsentation normalt tager et par timer. Anders kan kontaktes på telefon 70 20 43 90 eller på mail anders@hallerup.net.