Du skal blot godkende dine bilag og dine betalinger

e-Regnskab er unikt software og et samarbejde. Der er personer bag systemet, der varetager jeres bogføring og superviserer flowet.

Du får langt større overblik og bedre styr på økonomien.

e-Regnskab struktur og funktioner

Din virksomhed
og vores konsulent
samarbejder gennem e-Regnskab

Sagssystem

Vores sagssystem kalder vi aftaler. Du indgår en aftale med en kunde om en ydelse eller en service. Derfor hedder det aftaler. I aftalesystemet holder du styr på medarbejderne, deres timer og hvordan din aftale går i forhold til det tilbud, som du har givet. Når ydelsen skal leveres, kræver det, at der er styr på ressourcerne. Derfor har du også adgang til en planlægger. Det hele ender med en faktura til din kunde, som sendes elektronisk. Som led i vurderingen af din virksomhed, har du brug for at trække statistik til vurdering af medarbejdere eller kunder.

Fakturering

Fakturering er det vigtigste i en virksomhed. Med e-Regnskab kan du sende fakturaen samme dag, som arbejdet er udført. Det giver bedre cash flow og kan mærkes efter 6 måneders brug af e-Regnskab. Fakturaer sendes som PDF via mail eller som en XML fil til et EAN nummer.

Det er effektivt, moderne og godt for din virksomhed.

Timeregistrering og medarbejder

Medarbejderne kan rapportere timer via mobil app til e-Regnskab. Du har derfor altid opdateret timeregistrering og styr på, hvad dine medarbejdere laver, og hvor de er. Har man styr på sine medarbejdere, har man mere end 50 % styr på sine aftaler.

I timeregistrering holder du ligeledes styr på medarbejdernes sygdom og ferie. De indrapporterede timer danner baggrund for lønudbetalingen. Så er der også styr på dette.

Rykkerkørsel og reminders

En ting er, at fakturaen kommer hurtigt ud til kunden, men kunden skal også betale din faktura til tiden. Sker dette ikke, får de en rykker. De fleste af vores rykkere sendes i en konvolut med posten, fordi alt andet er sket elektronisk. Det giver større opmærksomhed og respekt. Betaler de stadigvæk ikke, får de blot en til.

Mobil App — letter arbejdet der hvor det sker

Med e-Regnskabs app bliver din virksomhed elektronisk helt ude på arbejdspladsen eller hjemme i sofaen. Med app'en kan du godkende bilag, lave tidsregistrering på sager, se sager og dokumenter på sager. Du kan følge din økonomi, dine debitorer og kreditorer. Skal du på restaurant, skal du huske din mobiltelefon, fordi du tager et billede af din udgift og sender det direkte ind i dit regnskab. Du kan også se, hvad du skal lave i morgen i din kalender eller lave kørselsregnskab.

Udgifter gemt på sager

På dine sager (aftaler) kan du allokere dine udlæg og købsfakturaer. Faktisk kan dette ske automatisk ved hjælp af aftalenummer. Du kan lægge udlæg fra mobiltelefonen på dine aftaler. Alle bilag lægges på din aftale elektronisk, således at du altid har adgang til dem.

Lønsystem

At lave løn i e-Regnskab kan ikke gøres nemmere. Du slår blot op i medarbejderens timeregistrering og overfører timerne. Når lønnen er godkendt i indbakken, sendes lønseddelen automatisk til medarbejderen, lønnen indberettes til e-Indkomst, betalingen sendes til banken og bogføringen sker. Alt sammen er automatisk. Feriepenge og ATP kører ligeledes automatisk. Kørselsgodtgørelse fra medarbejderens kørselsregnskab udbetales sammen med lønnen.

Dokumenter på sager

Ønsker du virkelig at blive 100 % elektronisk, kan alle typer af dokumenter lægges på aftalen, herunder også billeder fra mobiltelefonen som er taget på arbejdspladsen. Disse dokumenter har du eller dine medarbejdere ligeledes adgang til fra mobiltelefonen.

Mail på sager

Du har mulighed for at allokere mails direkte til sagerne og skrive mails fra sagen. Det gør din sagsstyring helt elektronisk. Dermed kan andre på sagen også følge kommunikationen.

Bogføring af konsulenter og 100 % digitalisering af bilag er inkluderet i samarbejdet!

Support og bogføring

Alle kan have brug for at ringe med et spørgsmål. Derfor er det gratis hos os. Uddannelse og din effektivisering af e-Regnskab er altafgørende for os. Bruger du e-Regnskab, som det er tiltænkt, det skal bruges, får du optimal glæde og udnyttelse af det. Gør du ikke, kan du måske godt være tilfreds, men det er vi ikke. Rigtigt brug af e-Regnskab gør, at dit bogholderi kører mest optimalt.

Vi kommer gerne ud til dig, og giver dig nye ideer til forbedret anvendelse, for at du får mere styr på din virksomhed. Derfor sælger vi også klippekort, som kan anvendes i sådan en situation.

100 % digitalisering af bilag

Du vil hurtigt opdage, at det er underligt, at du ikke har fået dette for mange år siden. Vi undrer os ligeså, at ingen andre end os, tilbyder alt elektronisk.

Vores kunder skal arbejde på, at de får så mange bilag som muligt via NemHandel. Det gør, at dine bilag er din indbakke øjeblikkeligt. Får du dine bilag som PDF, går der op til 24 timer, før de er i din indbakke, og hvem kan vente på det?

De mindste bilag har ingen betydning i den store sammenhæng, men det er de bilag, som der bruges flest ressourcer på i virksomheden og i bogholderiet. Det er nu gjort let med e-Regnskabs app.

Kørselsregnskab

Skal dine medarbejdere have kørsel efter statens takster og på et grundlag, der opfylder SKAT's retningslinjer, kan dette rapporteres via mobil app'en eller via web udgaven af e-Regnskab. Pengene overføres automatisk sammen med næste lønkørsel. Så er de også betalt.

Ubegrænset antal brugere

Ved brug af e-Regnskab har et ubegrænset antal brugere adgang.

kom godt igang

Statistik

I systemet kan der trækkes en række statistikker, såsom statistik på medarbejderne, kunder, dine igangværende aftaler, dine varenumre, dine åbne aftaler og projekter.